Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[Download] "Naturens dolda nÀtverk" by Peter Wohlleben " eBook PDF Kindle ePub Free

Naturens dolda nÀtverk

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Naturens dolda nĂ€tverk
  • Author : Peter Wohlleben
  • Release Date : January 21, 2018
  • Genre: Pets,Books,Lifestyle & Home,
  • Pages : * pages
  • Size : 1009 KB

Description

Naturen Àr full av överraskningar. Allt levande sammanflÀtas i ett finmaskigt och vittförgrenat nÀtverk som vi troligen aldrig helt kommer att förstÄ. Och kanske lika bra det - dÄ kan vi fortsÀtta att förundras. Samtidigt finns det mycket att lÀra, upptÀcka och vÀrna om.
Den passionerade skogvaktaren Peter Wohlleben tar oss med pÄ en resa till en hemlig vÀrld av fascinerande vÀxelverkan och dolda samband: Tranor som saboterar den spanska skinkproduktionen och barrtrÀd som skapar regn. Kunnigt och nyfiket rör han sig mellan olika arter och livsmiljöer. Han berÀttar varför myrorna hÄller bladlöss som husdjur och hur en upplyst strandpromenad kan innebÀra slutet för en nyklÀckt havssköldpadda.
Det Àr en vÀrld av intriger som rymmer bÄde kÀrlek och ond brÄd död. Ett noga avvÀgt system av jÀgare och jagade, utrotning och Äterkomst. Som nÀr vargarna kommer tillbaka till Yellowstone och startar en kedjereaktion som fÄr floderna att Àndra sin vÀg genom landskapet. I naturens kretslopp Àr balansen skör och Wohlleben visar förbluffande och tankevÀckande exempel pÄ vad som hÀnder nÀr allt börjar gÄ i otakt.


PDF Books Download "Naturens dolda nÀtverk" Online ePub Kindle